четвер

До Дня Соборності України


З небес святих прозоро-синіх
Упала зоряна сльозина,
І утворилася перлина,
Ім’я у неї – Україна…
Рядками чудової пісні Олега Вінника розпочався флеш-моб до Дня Соборності України. Синьо-жовті стрічки, яскравий мікс з пісень про рідну Україну, нескладні але оригінальні рухи, велике учнівське коло як символ єднання… Організатором цього дійства стала педагог-організатор Наталя Олексіївна Бондаренко.
Та з цього все лише починалося. Для учнів 5-8 класів наші педагоги підготували цікавий пізнавально-розважальний квест. Чотири команди: «Кокос» (5 клас), «Діамант» (6 клас), «Патріот» (7 клас) та «Дружба» (8 клас) отримали маршрутні листи і вирушили у надзвичайні мандри країною знань, зупиняючись по черзі на кожній із шести станцій. Станція «До глибини віків» мала історично-краєзнавче спрямування, «Сила духу» – станція спорту та основ здоров’я, «Пролісок» – містила завдання еколого-географічного та фізичного напрямку, хіміко-біологічне спрямування було у станції «Журавлина», філолого-етнографічна станція називалась «Лелеченька», підбиття підсумків відбувалося на «П’єдистальній» станції. Надзвичайно цікавими були теоретичні та практичні завдання на кожній станції. Учасники визначали координати українських міст, кидали м’яча у баскетбольне кільце, відгадували улюблену рослину кота Мурзика, підписували поштові конверти… Супроводжували команди та наглядали за дотриманням правил гри учні 9 класу.
Почесне перше місце розділили між собою команди «Кокос» та «Діамант». В нагороду їм дісталися солодкі призи. На другому місці «Дружба»
Хочемо виразити слова великої вдячності нашим педагогам за організацію та проведення квесту. Адже такі заходи дають можливість практично застосовувати набуті на уроках знання, розвивають ерудицію, логічне мислення, а також згуртовують і навчають працювати колективно. Сподіваємося, що таких заходів буде проводитися більше.
        

Учні 8 класу