вівторок

І знову перше вересня

         1 вересня… У цей світлий ранок першого дня осені по всій Україні пролунала мелодія, на заклик якої з приємним хвилюванням відгукнулось серце кожної людини, – звуки першого дзвінка. Довгоочікувана, знайома й дорога всім мелодія не оминула й нашу Омельницьку школу.


         На шкільному подвір’ї багатолюдно: школярі, їх батьки, вчителі, гості – в очікуванні урочистої лінійки до Дня знань. Традиційно, під музичний супровід всі присутні виконали Державний Гімн України та Гімн школи. Зі словами привітання звернулася до всіх присутніх завідувач філії Тетяна Іванівна Орел. Теплі привітальні слова та новенький телевізор подарував шкільній родині голова Преображеської громади Володимир Анатолійович Сідун. З побажаннями успіху та творчих злетів привітала всіх з початком нового навчального року представниця райдержадміністрації Віра Миколаївна Жильцова. До привітань долучилися старости місцевої громади – Павло Миколайович Трипольський, Світлана Петрівна Сьомченко та Олександр Анатолійович Шевченко, який подарував усім присутнім «Пісню про рушник» у власному виконанні.


         Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів – першокласників. Цього року для десяти першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань. І звичайно ж перші подарунки – шкільні набори та конструктори від ТОВ «АгроТех» (керівник С.О.Коваль) та кошти для придбання новенької класної дошки від ТОВ «Аврора» (керівник С.В.Герман).


         У черговий раз шкільний дзвінок радісно пролунав на подвір’ї, закликаючи учнів  до класів і школа гостинно відчинила для дітей свої двері й запросила  у просторі й затишні класи, щоб набиралися мудрості й знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі й впевнено крокувати до своєї мети.


         Традиційно розпочався навчальний рік першим уроком на тему «Україна – європейська держава». Попереду шкільну родину чекає щоденна клопітка праця. Тож бажаємо всім успіхів!



Немає коментарів:

Дописати коментар