суботу

З Днем Знань, рідна школо! Зі Святом Першого Дзвоника!


Ось і промайнуло тепле літо. Позаду найбільші і найцікавіші канікули. І знову рідна Омельницька школа покликала всіх на чудове свято – Свято Знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи.


Для більшості дітей цей день особливий – справжнє свято зустрічі з шкільними друзями та вчителями. Вишиванки, квіти, радісні обійми – саме так 3 вересня  зустрілись на гостинному шкільному  подвір’ї  мешканці нашої шкільної країни. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. День Знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі.


Особливим і, безперечно, визначальним у житті стане сьогоднішній день для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях до безмежної Країни дитячих мрій, доброти, сміху, радості, безтурботного щастя. І в цей чарівний час, дозвольте від щирого серця привітати вас і сказати, що навчання – це прихований скарб. Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Упевнені, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у шкільному житті.


Для першокласників цей навчальний рік стане першим, для нас, випускників, – останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Роки навчання в Омельницькій школі – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знайшли вірних друзів, відкрили у собі здібності, визначили орієнтири на все життя. І все це стало можливим завдяки неоціненній роботі розуму і серця наших педагогів.


Шановні вчителі, ми з нетерпінням чекали початку нового навчального року, тому що впевнені – цьогоріч Ваші уроки будуть ще більш цікавими і захоплюючими. Нам дуже пощастило, що Ви у нас є, адже Ви можете зробити цікавими найнудніші теми і зрозуміло пояснити найскладніші речі. Зі святом Вас! Бажаємо Вам щастя, здоров’я, благополуччя і якомога більше радісних моментів. Обіцяємо намагатися якомога менше Вас розчаровувати, щоб в кінці навчального року Ви побачили плоди своєї нелегкої праці. Дякуємо Вам за Ваше терпіння і підтримку!


Усім школярам бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. Щасти Вам! Зі Святом!!!


Щиро ваш 11 клас

Немає коментарів:

Дописати коментар