середу

Наші хлопці – наша гордість!


6 грудня – День Збройних Сил України – свято козацького бойового духу, української звитяги, національного війська нашої держави та усіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі, свято сміливих, сильних, спритних, витривалих та мужніх захисників незалежності нашої  України. Саме такими і зростають наші хлопці, адже багато з них мріють служити в українському війську чи працювати в правоохоронних органах нашої держави. Звичайно, що шлях до спритності і витривалості пролягає через спортивну діяльність. Тому й цього дня відбулись спортивні змагання між хлопцями 4-11 класів, де майбутні захисники показали свою готовність до служіння Батьківщині. 




Дівчата підтримували учасників команд «Багаття» та «Захисник» номерами художньої самодіяльності.
На свято до школи завітав боєць строковї служби, випускник школи 2012 року, Лазаренко Костянтин, який служить у прикордонних військах в Закарпатській області.  Костя розповів школярам про нелегкі будні солдатського життя, про хоробрість і мужність захисників рідної землі.

Народна мудрість стверджує, що Земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може. Отже, ростіть, наші любі хлопці, мужніми, сильними, надійними і завжди будьте опорою для своєї сім’ї та народу.


Немає коментарів:

Дописати коментар