середу

Випускний вечір – свято юності


Ось і настав цей день – день прощання з рідною школою. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці, протоптана стежка по шкільним коридорам і класам, розумні настанови мудрих вчителів…
25 червня шкільна родина 11 класу Омельницької філії імені академіка М.А.Доллежаля КЗ «НВК «Основа» зібралася на традиційне свято випускного вечора. Випускний вечір – це закінчення перед великим початком… Це – підсумок натхненної праці вчителів, сумлінного старання учнів, вболівання батьків за своїх дітей.


Зворушливі слова пролунали від завідувача філії Тетяни Іванівни Орел, яка привітала одинадцятикласників із закінченням школи, побажала їм щасливої життєвої дороги та вручила свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Привітати випускників прийшли найрідніші люди – їхні батьки, перша вчителька Інна Володимирівна Трипольська та класний керівник Ірина Олександрівна Петровська. Багато теплих слів і побажань пролунало на адресу винуватців свята. З динаміків лунала ніжна музика, на слайдах вихором кружляли світлини – спогади про незабутні шкільні роки.


Перед кожним із випускників цікавий і пізнавальний шлях невтомного пошуку, радості від звершеного власними руками і розумом, хвилюючих миттєвостей дружби й кохання. Завтра вони творитимуть новий світ, примножуватимуть добробут нашої країни. Ми віримо, що любов до рідної землі, глибока шана до надбань пращурів, високі ідеали й наполеглива праця зроблять їх життя щасливим та корисним суспільству.
Дорогі випускники! Запам’ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань. Впевнено крокуйте у завтрашній день, але ніколи не забувайте рідної школи, в стінах якої ви зросли і змужніли, отримали ґрунтовні знання і безцінний досвід. Пам’ятайте, що двері школи завжди відчинені для вас! 


Немає коментарів:

Дописати коментар