суботу

Від мрії – до професії

 

Вибір професії – надзвичайно важливий і відповідальний крок у житті кожної людини: відповідальний не лише перед самим собою, а й перед іншими людьми. Мине зовсім небагато часу, і постане гостре та зовсім непросте питання вибору майбутньої професії. А як зробити правильний вибір? Як зорієнтуватися серед розмаїття професій та обрати ту єдину, яка принесе тобі самому задоволення та користь суспільству, державі? Щоб спробувати знайти відповідь на ці та інші питання, які хвилюють учнів нашого випускного 11 класу, ми зустрілися з минулорічною випускницею, нині студенткою Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії, Аліною Цибульською.


Аліна показала відеоролик про свій навчальний заклад та спеціальності, які можна в ньому здобути, поділилася своїми враженнями від навчання в академії. Кожен учень нашого класу отримав сувенірний календарик та інформаційну листівку з переліком необхідних документів для вступу в Хортицьку академію.
Крім того Аліна поділилася з нами алгоритмом професійного самовизначення, яким скористалася сама минулого року при виборі професії.


Щиро вдячні Аліні за приємну і змістовну зустріч. Бажаємо їй та усім студентам Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії успіхів у навчанні та професійному становленні.     


Учні 11 класу

Немає коментарів:

Дописати коментар