неділю

ІІІ турнір з настільного тенісу пам’яті М.А.Доллежаля

 

Вже стало доброю традицією нашої школи в переддень Дня енергетика проводити турнір з настільного тенісу пам’яті видатного вченого інженера-енергетика Миколи Антоновича Доллежаля.
         У цьогорічному ІІІ турнірі позмагатися за звання кращих тенісистів зібралися шанувальники малої ракетки з Малотокмачанської, Яснополянської та Омельницької шкіл.


Настільний теніс розвиває школярів не тільки фізично, а й інтелектуально. Учасники показали високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати мячі й прораховувати удари. Компетентне журі оцінило успішні виступи в особистому змаганні, індивідуальну техніко-тактичну підготовку кожного гравця, а також відзначило командну гру.


Бронзовими призерами стали школярі з Ясної Поляни, срібло вибороли учні Малотокмачанської школи, золото ж дісталося господарям.
Крім того у номінації дівчата отримала срібло Чабаненко Анна (9 кл.); в парних змаганнях серед дівчат перемогли й отримали золото Литвиненко Вікторія (8 кл.) та Чабаненко Анна; в парних змаганнях серед хлопців отримали бронзу Трохимчук Віталій (9 кл.) та Седов Денис (9 кл.); в парних змаганнях хлопець+дівчина отримали бронзу Чабаненко Анна та Трохимчук Віталій.


Вітаємо переможців і бажаємо нових звершень та підкорення нових вершин!




Немає коментарів:

Дописати коментар