середу

Привітали з Міжнародним днем волонтера

 

Волонтери – багатство українського народу. Сьогодні, коли під загрозою опинилася незалежність нашої держави, цей рух є щирим виявом справжнього патріотизму, не на словах, а на ділі.
5 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера. Учнівському та педагогічному колективу Омельницької філії імені академіка М.А.Доллежаля надзвичайно приємно вітати з цим святом людей, які за покликом серця, за своїм моральним обов’язком щоденною добровільною і самовідданою працею роблять країну сильнішою.


Вже кілька років поспіль школярі з захопленням і теплотою говорять про  приватного підприємця Валерія Гуцуляка, волонтерська діяльність якого надихає і окрилює на життєстверджуючі зміни в нашій свідомості, народжує бажання допомагати іншим, не чекаючи подяк та винагород. Тож залучившись підтримкою місцевого старости, Павла Трипольського, учні привітали земляка зі святом та вручили грамоту за багаторічну волонтерську діяльність та активну участь у розвитку волонтерського руху серед учнівської молоді.


Найкращим же подарунком для волонтера, за словами самого Валерія Романовича, став вітальний пакунок для захисників батьківщини напередодні Дня Збройних сил України, який любовно зібрали школярі.


         Дякуємо всім, хто виявляє щире бажання допомагати іншим, присвячуючи цьому свій час, талант та енергію. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які роблять свій внесок у захист України. Завдяки їм захисники територіальної цілісності та незалежності нашої держави відчувають турботу та опіку.


Шановні волонтери! Вітаємо Вас зі святом! Нехай Ваша доброта повертається до Вас сторицею! Бажаємо оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Слава Україні! Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар