понеділок

Новорічні дива


Новий рік – найочікуваніше свято, на яке з нетерпінням чекає кожна дитина. Це свято красуні ялинки, яка виблискує і переливається всіма барвами. Саме з конкурсу поробок «Новорічна ялинка у стилі HandMade» розпочалася святкова атмосфера у нашій школі. До участі залучилося багато охочих, які показали неабияку майстерність та креативність у створенні новорічних красунь з підручних матеріалів.


Кращими визнані ялинки Іванова Денисма та Бондаренко Еліни (1 кл.), Проскури Вероніки, Пакети Єлизавети, Павлова Артема (2 кл.), Федорчука Даніїла, Дедело Владислава, Гайдука Артема та Пирцхалави Олександра (3 кл.), Овсянникова Нікіти, Кустова Олега, Ахмедової Олександри (4 кл.), Абдулаєвої Аліни (5 кл.), Литвиненко Вікторії (8 кл.), Гайдук Анастасії, Шатохіної Анастасії та Трохимчука Віталія (9 кл.). Всі переможці отримали грамоти та солодкі призи.
Новорічні святкування (ранки та вечір для старшокласників) пройшли 28 грудня.
Дітей вітали Дід Мороз і Снігуронька, Снігова Королева та Баба Яга, Шамаханська Цариця та інші казкові герої, виступи яких подарували усім присутнім хороший настрій та позитивні емоції.
Під час заходів діти весело танцювали різноманітні флеш-моби, співали новорічні пісні, водили хороводи, грали в різноманітні ігри та конкурси від улюблених героїв. Новорічний ранок всім подарував багато позитиву та гарного настрою. Яскраві враження залишилися у всіх присутніх після казкової феєрії «Рукавичка» на сучасний лад від молодшої ланки шкільної театральної студії «ART-O».
Для учнів 7-11 класів була проведена новорічна гра-змагання «Хто зверху?» між хлопцями та дівчатами, команди яких очолили Дід Мороз та Снігуронька, а сучасна Баба Яга стала не лише ведучою гри, а й організатором веселих конкурсів, розваг, флеш-мобів та святкової дискотеки.
В кінці свята школярі отримали подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.


Немає коментарів:

Дописати коментар