неділю

Фестиваль дружин юних пожежників – 2019

 

Щороку з метою популяризації здорового та активного способу життя, вивчення і використання на практиці правил безпечної поведінки у різних життєвих і надзвичайних ситуаціях та зацікавлення дітей до професії пожежного, проводиться «Фестиваль дружин юних пожежників». І для нашої школи вже стало доброю традицією приймати участь у Фестивалі. Цьогоріч школу представляла команда «Рятівник», до складу якої увійшли: Владислав Проскура, Тетяна Деревянко, Денис Сєдов, Вікторія Литвиненко, Віталій Трохимчук, Валерія Дроздова, Володимир Гайдамаченко та Дарія Геращенко.  


Феєрія музики, пісень, віршів та гумору супроводжувала виступи юних пожежників. Використовуючи різні жанри мистецтва, команди демонстрували виступи за тематикою профілактики надзвичайних ситуацій  та специфіки роботи рятувальників. Журі оцінювало змістовність та оригінальність розкриття теми, творчий задум, театральну, хореографічну та вокальну майстерності, оформлення виступів, а також гумор учасників.


За рішенням суддівської бригади наша команда посіла почесне ІІІ місце у конкурсах «Безпечна прогулянка» та «Плакат соціальної реклами».


Вітаємо команду «Рятівник» та бажаємо подальших перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар