четвер

"Коронавірус. Книга для дітей"



Пандемія коронавірусу – серйозне випробування для всього світу. І однією з найбільш вразливих частин населення у цій ситуації є діти. Вони стали заручниками незвичних та незрозумілих для них обставин. Змінилися їхні щоденні ритуали та розпорядок дня.
Пояснити ситуацію та заспокоїти дітлахів покликана книжка, що вийшла 7 квітня у британському видавництві Nosy Crow. Простою мовою вона відповідає на запитання, які цікавлять дітей молодшого та середнього шкільного віку: «Що таке коронавірус? Як він передається? Що станеться, якщо його підхопити? Чи є ліки від коронавірусу? Чому деякі заклади, в які ми зазвичай ходимо, закриті?»
З дозволу правовласника, видавництво «АРТБУКС» стало видавцем цієї книжки в Україні, прагнучи допомогти маленьким читачам краще впоратися із вимушеним перебуванням на карантині, а дорослим – легко та якісно пояснити малечі, що таке коронавірус та обґрунтувати вжиті щодо цього явища заходи.  
Крім друкованого накладу, видавництво «АРТБУКС» опублікувало абсолютно безкоштовно  електронну версію для самостійного завантаження на сайті видавництва, аби зробити книгу доступною для кожної дитини та родини.
Всім, хто хоче прочитати «Коронавірус. Книга для дітей», Ви можете завантажити свою цифрову книжку за покликанням

Немає коментарів:

Дописати коментар