вівторок

І знову до школи


   Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість - переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
   На урочисту лінійку, присвячену Дню знань, традиційно зібралася вся шкільна родина КЗ "Омельницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені академіка М.А.Доллежаля".
   Зі словами вітань до учнів, вчителів, батьків звернулися почесні гості та адміністрація школи.
   Звичайно, найбільшу увагу приділили тим, хто вперше переступив поріг школи - першокласникам. Маленькі схвильовані хлопчики та дівчатка ховалися за великими букетами квітів та міцно тримали за руки своїх батьків.
   Не менш хвилюючим цей першовересневий день став і для тих, хто останній рік проведе в стінах рідної школи, - для майбутніх випускників.
   Та не має значення, першим, черговим чи останнім стане цей навчальний рік, адже день, яким він розпочинається, однаково хвилюючий і незабутній - святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним мелодійним дзвоником, який рідно покликав до школи, до світлих класів, до нових мандрівок у світ цікавого та незнаного, до першого уроку...
   Завершальним акордом Дня знань стало Наукове шоу Професора Протона. Проколювання повітряної кульки, виклик джина, палаюча рука - це далеко не повний перелік наукових фокусів, що не залишили байдужим жодного з присутніх у залі. А вміння ведучого використовувати набуті на уроках хімії та фізики знання саме у такий цікавий та веселий спосіб надихнули школярів на навчання.




   

Немає коментарів:

Дописати коментар