вівторок

22 віджимання: флешмоб на підтримку воїнів АТО


Учні та вчителі нашої школи долучилися до всесвітнього флешмобу #22PushUpChallenge, який набирає стрімкої популярності в Україні.  Метою флешмобу є підтримка воїнів АТО та популяризація здорового способу життя.
Організував участь у флешмобі вчитель фізичної культури  Володимир Іванович Орел. В акції взяли участь всі бажаючі учні з 1 по 11 клас – 37 чоловік, а також заступник директора школи з виховної роботи Наталія Іванівна Барко, вчитель початкових класів Тетяна Іванівна Отришко, вчитель української мови і літератури Оксана Валентинівна Дроздова, вчитель зарубіжної літератури Ірина Олександрівна Петровська.


Привітали всіх з участю в міжнародному флешмобі «22 віджимання» директор школи Тетяна Іванівна Орел та директор опорної школи НВК «Основа» Світлана Михайлівна Дяченко. Закінчилася акція виконанням Гімну України.


Естафету Омельницька філія імені академіка М.А.Доллежаля передала своїм друзям з Преображенського НВК, Малотокмачанської школи та Омельницького ліцею Кременчуцького району Полтавської області – члена асоціації Омельницьких шкіл. 


Немає коментарів:

Дописати коментар