середу

Тиждень безпеки дорожнього руху


Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростає доросла людина, а потім – батько чи мати, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.
З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах з 13 по 19 листопада 2017 року в школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.
Протягом тижня були обладнані куточки безпеки дорожнього руху. Класними керівниками проведено Єдиний урок з вивчення правил дорожнього руху «Безпека на дорозі – безпека життя». Бібліотекарем Стоян В.І. в шкільній бібліотеці організовано виставку літератури та малюнків «Твій друг – дорожній рух». Пройшов також медичний практикум для учнів та їх батьків, учасники якого відпрацьовували прийоми надання першої допомоги при нещасних випадках у ДТП. Для учнів початкових класів були організовані відео перерви «Уроки тітоньки Сови: Азбука безпеки на дорозі».    
Загалом протягом тижня проводилося багато й інших заходів у формі виступу агітбригади, тренінгів, квестів та рольових ігор, де учні могли не тільки дізнатися для себе щось нове, а й продемонструвати наскільки ж вони вже на сьогодні обізнані з правилами дорожнього руху. Завершився тиждень загальношкільним флешмобом «Діти за безпеку дорожнього руху».
За результатами проведених заходів встановлено, що учні школи в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулицях і дорогах. Тиждень поглибив знання школярів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань правил дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар