понеділок

Новорічна казка завітала в гості


         Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне – чудес.
         28 грудня чарівне дійство завітало до учнів нашої школи. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті.
         Святкування Нового року у стінах школи проходило у 3 зміни: 1-4 класи, 5-7 класи та 8-11 класи.


         Новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Активними учасниками новорічного дійства стали учні 7 класу: Дудинець Аліна, Петровська Світлана, Довженко Владислав, учні 8 класу: Чабаненко Анна, Деревянко Тетяна, Геращенко Дарія, Дроздова Валерія та учень 9 класу Бойко Данило.
         Відомі казкові персонажі – Баба Яга і Чорт, Снігова Королева, Дід Мороз і Снігуронька завітали в гості до учнів школи та подарували море емоцій, гарного настрою, пісень та хороводів.


         З великим задоволенням переглянули діти виставу «Лисичка-сестричка та Вовчик-братик» шкільного лялькового театру, де акторами виступали: Герасименко Даріна (2 кл.), Джупина Кароліна, Овсянніков Нікіта (3 кл.), Баранова Катерина та Свінціцький Кіріл (4 кл.).


         Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза та вручення солодких подарунків учням школи.
         Для учнів 8-11 класів була організована Новорічна дискотека.


         Усі заходи, проведені у нашій школі, подарували море позитиву, море дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.


Немає коментарів:

Дописати коментар