пʼятницю

Фестиваль дружин юних пожежних – 2018

 

11 квітня на базі ЗОШ № 5 міста Оріхова відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Для школярів – це завжди довгоочікуване свято, яке збирає веселих, кмітливих та обдарованих підлітків.
Під гучним гаслом «Правила безпеки знаємо – всіх навколо їх навчаємо!» п’ять кращих команд Оріхівського району виборювали право представляти район на обласному етапі фестивалю ДЮП. Серед них була і команда  Омельницької філії імені академіка М.А.Доллежаля КЗ «НВК «Основа» «Агент 101» у складі учнів 8 класу: Чабаненко Анни (капітан команди), Трохимчука Віталія, Гайдук Анастасії, Дроздової Валерії, Шарай Катерини та Деревянко Тетяни.  


Команди змагалися у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання», «Плакат соціальної реклами» та «Безпечна прогулянка». Останній включав в себе п’ять етапів: «Медичний», «Гриби-ягоди», «Пожежні вузли», «Спасіння потопаючого» та «Влучний ствольщик».


Кожен виступ команд-учасників фестивалю був цікавим своєю оригінальністю, майстерністю та сценічними декораціями. Всі команди на належному рівні показали свої знання з пожежної безпеки.
Команда нашої школи виборола ІІ місце в конкурсі «Плакат соціальної реклами», за що була нагороджена грамотою Оріхівського районного сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області та солодким призом від організаторів заходу. 


«Хоча у загальнокомандному заліку нам не вдалося увійти в трійку лідерів, проте зі змагань ми повернулися бадьорими, енергетично наповненими та на хвилі позитивних емоцій, – наголосили члени команди. – І що найголовніше, ми вкотре поповнили свій багаж знань з правил протипожежної безпеки».


Немає коментарів:

Дописати коментар