суботу

Код щастя – в єдності

Батьки і діти – це тандем природи
В якім закладені усі земні чуття,
Бо діти паростки,які під сонцем ходять.
Вони є сенсом нашого життя.


Діти, вчителі, батьки – три незмінних складових, на яких тримається і завжди буде триматись школа. Діти поспішають до школи, щоб отримати міцні знання, дізнатись про досягнення науки, техніки, мистецтва, опанувати закони моралі та життя у суспільстві, навчитись поважати людей, цінувати життя і здоров’я. Вчителі використовують різні методи і форми роботи, впроваджують інноваційні технології навчання, застосовують мультимедійні засоби, для того, щоб учні отримали необхідні знання. А батьки завжди звертаються до школи за порадою, підтримкою щодо виховання  дітей.


Без співпраці, взаєморозуміння та взаємопідтримки між школою та батьками неможлива ефективна робота навчального закладу. «Код щастя – в єдності» – саме ці слова стали лейтмотивом загальношкільних батьківських зборів, що пройшли в Омельницькій школі у незвичний спосіб – відвідування арт-кав’ярні «Співоче поле». Меню арт-кав’ярні склали: сік творчості, тістечка з родзинками та морозиво «Шедевр».


Багато позитивних емоцій, радості від спілкування та спільного відпочинку принесло шкільне родинне свято, у яке перетворилися загальношкільні батьківські збори. Діти та батьки залюбки продемонстрували свої таланти, кращі якості характеру, повагу та любов один до одного.  




Немає коментарів:

Дописати коментар