суботу

«Серце до серця» – «Почуй світ!»


Доброта, милосердя, уміння розділяти чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину завжди були у характері нашого народу. У традиціях українців споконвіку зберігається звичай допомогти тому, хто цього потребує.
Ми кожного дня маємо можливість радіти світу, що нас оточує: можемо побачити яскраві барви квітів, вечірнього неба під час заходу сонечка. Ми можемо почути музику дощу, спів жайворонка вранці, тихий шелест листя, що шепотить від подиху вітру. Уявіть собі, що є люди, які не можуть відчути цю красу, уявіть своє життя із заплющеними очима або у світі, де ви не чуєте жодного звуку… Нам здається таке неможливим, та, на жаль, є такі люди. І вони не десь далеко, вони поруч з нами. Вони такі ж, як і ми всі: так же радіють і сумують, плачуть і сміються. Вони так же відчувають красу і доброту. І, можливо, ще більше за всіх інших цінують кожну прекрасну мить життя. А добро, розуміння для них не просто слова, а справжня надія і опора. Доброта і милосердя - два крила, на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.
По всіх регіонах України в період з 2 по 22 квітня 2018 року проходить ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху на придбання медичного обладнання для дитячих лікарень відповідної області. До акції долучилися учні, вчителі нашого навчального закладу. Кожен зробив свій посильний внесок, щоб допомогти маленьким українцям почути чарівний світ, що нас оточує. Наші серця з вашими б’ються в унісон.



Немає коментарів:

Дописати коментар