вівторок

Вітаємо з Днем вчителя!

 

Немає завдання більш благородного, ніж давати людям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Адже найкраща професія на землі, найвідповідальніша і сама необхідна для суспільства – Вчитель.
Всім, що становить самі основи цивілізації, людство зобовязане людям, які не просто володіють знаннями, але можуть донести ці знання до своїх учнів. 


Роки нашого життя промайнуть, як перелітні птахи, і багато спогадів потемніють, як старі фотографії. Але наших вчителів ми ніколи не забудемо!


Кожен проведений вами урок - це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні. І в цей золотий осінній день ми згадуємо і вітаємо тих, хто протягом доброго десятка років практично щодня присутній у нашому житті. Це – вчителі. І нехай у нас іноді бувають розбіжності, нехай часом нам вистачає сміливості сперечатися з вами до хрипоти – вибачте нам нашу юність і гарячність. Знайте, що ми дійсно любимо і поважаємо вас!
У цей день бажаємо вам добра і щастя, благополуччя і терпіння, міцного здоровя і нервів! З нами часом непросто, але знайте, що все життя ми будемо памятати тих з вас, хто зумів відкрити для нас чарівний світ науки! Спасибі вам за розумне, добре, вічне. Всі квіти світу до ваших ніг!



Щиро Ваш 11 клас

Немає коментарів:

Дописати коментар