неділю

Осінь в школу завітала


 

Оксамитовий запах осені відчувається скрізь. Проте найбільше його чути в нашій школі, у якій 19 жовтня пройшла виставка осінніх поробок, яку приготували учні разом з вчителями та батьками. В цьому році вона була особливо яскравою, різнобарвноюі пройшла під назвою «На вернісаж до Осені». Школярі проявили творчість, неповторність та індивідуальність, використовуючи не тільки дари матінки-Землі, а й підручні матеріали. В результаті всі поробки – це справжні витвори мистецтва.


Шедеври, створені руками дітей, милують погляд та дарують радість. Школярі і дорослі із задоволенням розглядали поробки один одного, ділилися враженнями… Здається, ніби то сама осінь завітала до нашої школи.


Проте цього дня наша школа була насичена не тільки справжніми ароматами та фарбами осені, а й неймовірними пахощами домашньої випічки та різноманітних смаколиків. Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно – ось як проходив шкільний осінній ярмарок.


Ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою, разом із портфелями, різноманітну смакоту, приготовлену вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання.  Усе це для того, аби якомога зручніше було швиденько розставити продумані та придумані страви на столі й пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам – усім старшим та молодшим, яких хотілося пригостити.  Торги, можна сказати, «кипіли», всім бажаючим охоче пропонували різноманітні смаколики, домашню випічку, цукерки й цікаві вироби, створені дитячими руками.



Ярмарку відвідали всі учні школи, педагоги та гості школи.


Немає коментарів:

Дописати коментар