неділю

ХV турнір з міні-футболу пам’яті А.С.Єфіменка


 

Справжнє свято дівочої краси та спортивної наснаги подарували юні учасниці турніру з міні-футболу пам’яті агронома-садівника А.С.Єфіменка, який пройшов на базі Омельницької школи вже в п’ятнадцятий раз.


Цьогоріч участь у змаганнях взяли шість команд – крім господарів поля, за перемогу змагалися юні футболістки з Преображенки, Комишувахи, Новотавричеського (Оріхівський район), Інженерного (Пологівський район) та Відрадного (Запорізький район).


Учасників щиро вітали завідувач Омельницької філії Тетяна Іванівна Орел, голова Преображенської ОТГ Володимир Анатолійович Сідун, представник ТОВ «Аврора», головного спонсору турніру,  Григорій Васильович Борт, староста Омельника Павло Трипольський.


За динамічним напруженим протистоянням команд на полі спостерігали численні вболівальники. Крім стандартної гри у футбол, відбулися також конкурси снайперів, пасувальників та смуга перешкод.


Переможцями цьогорічних змагань стали юні омельничанки, друге місце здобули спортсменки з Інженерного, третє – футболістки з Комишувахи.
Кращим воротарем визнано Надію Дорошко (Відрадне), кращий захисник – Катерина Бабак (Преображенка), кращий нападник – Юлія Петрів (Інженерне), серед бомбардирів кращою визнана Дарина Пітель (Комишуваха), а найкращим снайпером стала Лілія Косьмін (Омельник).


Переможці нагороджені кубками, медалями та грамотами від організаторів та солодкими призами від спонсорів.  
Можемо з впевненістю сказати, що за 15 років існування турнір став своєрідною кузнею футбольних талантів, захопливим дійством, що дарує всім учасникам і вболівальникам гарний настрій, позитивні емоції та нових друзів.  



Немає коментарів:

Дописати коментар