суботу

ІV турнір з настільного тенісу пам’яті М.А.Доллежаля

 Теніс – це не лише спорт – це стиль життя.
Грають в нього ракеткою, а виграють головою.
(Марсело Ріос, чилійський тенісист)


Фізична активність, весела розвага, змагання, від яких перехоплює подих – все це настільний теніс – гра, яку однаково полюбляють як дорослі, так і діти.
Вже четвертий рік поспіль напередодні Дня енергетика в стінах Омельницької школи проходить турнір з настільного тенісу пам’яті М.А.Доллежаля. Цьогоріч у спортивному залі зібралося чимало бажаючих позмагатися за звання кращого у майстерності володіти ракеткою. Було розіграно сім комплектів нагород в одиночних та парних розрядах хлопці та дівчата, змішаний розряд, абсолютна першість та загальнокомандний залік.
Приємно зазначити, що гравці з великим азартом доводили своє право називатися кращим, продемонстрували красивий і якісний теніс не поступаючись один одному. За підсумками змагань бронзу завоювала команда Яснополянської ЗОШ, срібло дісталося команді Малотокмачанської школи, золото ж вибороли господарі корту.
Усі переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а також солодкими вітамінізованими призами від спонсорів – ТОВ «Аврора».  
Дякуємо всім хто брав участь та вболівав, за дружелюбний настрій, яскраві посмішки! Сьогоднішній день став саме тією подією, яка запам’ятається прекрасними враженнями, чудовим настроєм, дружнім спілкуванням і спортивними перемогами.
Окремі слова подяки хочемо висловити Олександру Григоровичу Гамову та команді Малотокмачанської ЗОШ. Ви є достойними суперниками! І, безперечно, кілька балів, що вже вкотре розділяють наші команди, лише додають драйву і змушують викладатися не на 100, а на всі 1000 відсотків!  
Турнір ще раз довів, що настільний теніс – популярний вид спорту серед школярів. Про це засвідчив переповнений зал, що об’єднав чудових спортсменів – ентузіастів своєї справи. Ми переконані, що м’ячик + ракетки + хороший тенісний стіл = максимум задоволення!  

Немає коментарів:

Дописати коментар