пʼятницю

Закохані у спорт


Продовжуючи славні традиції святкування Дня Закоханих, 15 лютого у нашій школі пройшло захоплююче спортивне свято «Закохані у спорт». Свято спорту, молодості та дружби зібрало в тісному колі учнів, батьків та вчителів.


З побажаннями гарного настрою і приємного відпочинку звернулася до присутніх завідувач філії Тетяна Іванівна Орел. Вона наголосила, що спорт – є головним джерелом сили і здоров’я, він розвиває сміливість, рішучість, прищеплює почуття колективізму, дисципліни, а головне – волю до досягнення мети…


Розпочалися змагання конкурсом «Привітання». І ось уже капітани представляють свої команди. З азартом спортсмени скандують девізи, а вболівальники оплесками підтримують їх.


Швидко і захоплююче промайнули естафети з елементами баскетболу «Попади у кільце» та футболу – «Забий гол». І ось уже любителі «літаючого м’яча», затамувавши подих, слідкують за перебігом дружніх зустрічей з волейболу. Поєдинки були емоційно напруженими, рахунок змінювався дуже часто, тож до останньої хвилини не можна було передбачити хто ж все-таки отримає пальму першості. Останнім акордом стала фінальна гра між командами учнів 9 класу і вчителів. Ось тут був справжній шквал емоцій, волі до перемоги і єдності духу кожної команди.


І хоча у волейболі кращими виявились спортсмени 9 класу, все ж у підсумку за всі чотири естафети-змагання команди у турнірній таблиці розташувались наступним чином:
І місце – «Стріла» (вчителі)
ІІ місце – «Комета» (батьки)
ІІІ місце – «Дюрасел» (9 клас)
ІV місце – «Максимум» (11 клас).


Проте переможених тут зовсім не було. Всі команди були нагороджені ароматними смачними солодкими призами – пирогами, відмінним зарядом бадьорості і отримали море позитивних емоцій, ще раз переконавшись,  що спорт творить дива, дарує молодість і силу. Тож варто неодмінно закохатися у нього, якщо ви цього ще не зробили.


Ми вітаємо команди з прекрасним результатом і бажаємо подальших успіхів у спорті!

Немає коментарів:

Дописати коментар