пʼятницю

«Заговори, щоб я тебе побачив!»

 

Справжнє красномовство – це вміння сказати все, що треба і не більше, ніж треба. Здавалося б, чого варте звичайне слово, на що воно здатне. Та словом можна зцілити або глибоко ранити людину, здобути перемогу або поразку. Воно має великий вплив на людську підсвідомість, може багато що розповісти про свого автора.
           Дійсно, саме манера мовлення, словниковий запас та грамотність мовлення дозволяють зробити висновок про рівень освіти, виховання та інтелектуального розвитку людини.
На міжшкільному етапі Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив», що пройшов у Малотокмачанській ЗОШ, нашу альма-матер представляли учениці Ахмедова Олександра (4 клас) та Семенова Оксана (11 клас). 


Разом з іншими учасниками фестивалю, учнями Малотокмачанської та Преображенської шкіл, дівчатам вдалося довести, що слово – це інструмент, який впливає на свідомість та вчинки інших людей, а тому володіти ним – високе мистецтво! Виступи школярів вражали дотепністю, емоційністю, щирістю, повнотою висловлювань, дикцією, вмінням переконувати і вести невимушений діалог.
Всі учасники були нагороджені дипломами, пам’ятними подарунками і солодкими призами.


         Вітаємо учасників та бажаємо подальших успіхів в оволодінні мистецтвом слова!



Немає коментарів:

Дописати коментар