понеділок

Квест «Розумники та Розумниці»

 

         14 грудня відзначається день пророка Наума. За народним уявленням, Наум – покровитель розуму і знань, тому саме пророку Науму був приурочений інтелектуально-пізнавальний квест «Розумники та Розумниці». Спочатку учні 5-11 класів познайомилися з історією розвитку освіти в Україні та дізнатися, чому школярів називали «кашоїдами», а потім мали змогу продемонструвати свої знання з математики, біології, української мови та літератури, історії, географії та народознавства.


         Правила квесту були нескладні: команди-учасниці отримали маршрутні карти-листи, за допомогою яких потрібно було пройти шість станцій та виконати певні завдання. Учні, дуже творчо та цікаво представивши свої команди, розв’язали головоломки та логічні задачі Мудрої Сови та пройшли станціями: «Піраміда Евкліда», «Заповідник Дарвіна», «Вітальня Котляревського», «Мавзолей Геродота», «Мис Колумба» та «Музей Сковороди». Особливість квесту полягала у вмінні працювати в команді та разом приймати спільне рішення.


         Веселими, проте не лише розважальними, але й навчальними, були завдання від хранителів станцій, роль яких виконували педагоги школи. Щоб отримати заповітні медалі, школярам необхідно було проявити кмітливість, креативність, логіку, нестандартність та критичність мислення.


         З невеликим відривом, лідером квесту стала команда «Бемс» 8 класу, яка в запеклій боротьбі здобула право називатися «Розумниками та Розумницями» і отримала солодкий приз.
         Щиро вітаємо команду 8 класу з перемогою!


Р.S.
Результати квесту:
«Бемс» (8 клас) – 15, 5 балів
«Орли» (5 клас) – 15 балів
«GTA» (6 клас) – 15 балів
«Пірати» (11 клас) – 14, 5 балів
«Мамонти» (7 клас) – 14 балів
«Крила надії» (10 клас) – 13,5 балів
«Форсаж» (9 клас) – 12 балів


Немає коментарів:

Дописати коментар