середу

Фестиваль «Шкільні медіа – розвиток громади»

 

22 грудня на факультеті журналістики Запорізького національного університету підбили підсумки обласного фестивалю «Шкільні медіа – розвиток громади».


Учасниками заходу були учні 9-10 класів середньоосвітніх навчальних закладів м. Запоріжжя та Запорізької області. Представники шкільних ЗМІ, творчих гуртків і майстерень змагались на кращу творчу роботу за такими тематичними напрямами: «Життя шкільної громади», «Моя мала батьківщина», «Проблеми сучасної молоді», «Діти планети/вундеркінди серед нас», «Права дітей», «Життя внутрішньо переміщених осіб». На конкурс було подано понад 100 заявок від представників 46 шкіл області, підготовка тривала більше місяця.
За результатами конкурсу перше місце у номінації «Друковані ЗМІ» – посіла наша школа з газетою «Вісник Омельника».


Щиро вітаємо редакційну колегію газети «Вісник Омельника» у складі учнів 10-11 класів, відповідального за випуск спец номера Петровську Ірину Олександрівну і весь шкільний колектив з високою нагородою.


Представляли школу на фестивалі вчитель журналістики Катерина Сергіївна Оленець та учениця 8 класу Гайдук Анастасія, яким і була вручена нагорода та пам’ятні сувеніри. Вручення нагород відбувалось у святковій атмосфері – у перервах між промовами для присутніх співали, танцювали, проводили вікторину студенти факультету журналістики. По завершенні церемонії гостей і учасників фестивалю запросили на фотосесію, а потім – на майстер-класи з медіаграмотності.


Немає коментарів:

Дописати коментар