суботу

Тиждень Безпечного Інтернету


З 5 по 9 лютого в школі пройшов «Тиждень безпечного Інтернету» під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: Кращий Інтернет починається з тебе». Метою проведення тижня є зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції, шляхом покращення обізнаності дітей та учнівської молоді з питань безпечного Інтернету.  


Для усвідомлення учнями рівня небезпеки, що чекає на них серед віртуальних тенет глобальної мережі, для учнів 1-4 класів пройшов конкурс малюнків «Інтернет має бути безпечним», у 5-6 класах відбувся конкурс-огляд мультимедійних проектів «Правила безпеки в Інтернеті».  


Учні 7-8 класів переглянули відео-лекцію «Неприємності в Мережі та як їх уникнути». Мета перегляду – вчитися критично ставитися до інформації в Інтернеті та не ділитися особистими даними он-лайн.
З метою формування у школярів правильного ставлення до можливостей комп’ютера та всесвітньої мережі для учнів 9-11 класів було проведено інформаційну годину «Хмарні технології», по завершенні якої школярі отримали сертифікати.


Крім того 7 лютого учні 10 та 11 класів долучилися до перегляду  онлайн-уроку в системі Cicco Webex, ініційованого та проведеного Програмою Мережних академій Cicco, Кібепроліцією України та компанією ERC.  
Для вирішення проблеми безпечного користування Інтернетом та способів подолання он-лайн загроз класними керівниками проведено анкетування «Інтернет у моєму житті» та ознайомлення з матеріалами, розміщеними на веб-порталі «Он-ляндія».


Представники шкільного самоврядування розробили пам’ятки для учнів та батьків «Безпечний Інтернет».
Учні нашої школи всім користувачам світової мережі щиро бажають, щоб Інтернет для них завжди був корисним, цікавим і безпечним!


Немає коментарів:

Дописати коментар