четвер

На День народження до друзів


 

Протягом свого життя кожна людина стикається з різними святами. Це – дні народження, ювілеї, державні свята, сімейні і традиційні. Кожне з них має свою історію і форму святкування. Бувають свята улюблені і не дуже. Але є у кожного з нас одне неповторне свято, не схоже на інші. Це – День народження улюбленої школи.
2 лютого члени учнівського самоврядування відвідали родинне свято до Дня народження комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Основа» Преображенської сільської ради «Українська родина – землі берегиня».


Від імені учнівського та педагогічного колективів нашої школи з привітальним словом до друзів-іменинників звернулася учениця 11 класу Юлія Цілина: «Школо, «Основа» основ, пристанище віковічної мудрості, юності і світлих надій! Користуючись нагодою, ми щиро вітаємо сьогоднішню іменинницю і усіх присутніх  з чудовим святом! Хочемо побажати Вам тільки процвітання, оптимізму, щастя, мудрих вчителів і відданих учнів!».
Подарунком стала картина «Соняшники», що символічно передає частину сонця і тепла нашої шкільної родини, та пісня «Квітка-душа» від учениці 1 класу Лізи Пакети.



Читайте про свято на сайті КЗ «НВК «Основа».


Немає коментарів:

Дописати коментар