середу

«Я розкажу тобі про кохання»


Зима вже наближається до свого завершення, зовсім скоро настане весна – пора пробудження, кохання, і, звісно ж, тепла. 14 лютого майже в усіх країнах світу відзначають День Святого Валентина – свято закоханих, свято кохання. І нічого дивного в цьому немає, адже кохання існує скрізь, навіть у найвіддаленіших куточках земної кулі. Для кохання не мають значення ні простір, ні час. Воно підкорює і села, і міста. Бідні і багаті схиляють свої голови перед цим високим почуттям. Коханню, як сказав поет, усі віки покірні… і немає у світі нічого прекраснішого за кохання…
         Зранку 14 лютого у нашій школі панувала атмосфера романтики. Учні обмінювалися валентинками та дарували їх своїм наставникам, зізнаючись у своїй прихильності та симпатії.


Особливо запам’ятався цей день учням 9 та 10 класів, адже їм випала нагода позмагатися у брейн-ринзі, присвяченому найсвітлішому і найвеличнішому почуттю всіх часів і народів – коханню.
Учасники команд «Пелюстки кохання» та «Амурчики» не лише пригадали усіх відомих чоловіків з ім’ям Валентин, а й позмагалися у написанні віршів про кохання, назвали відомі літературні та історичні закохані пари, запросили один одного на побачення за допомогою пантоміми та презентували театральну виставу-імпровізацію.

Обидві команди були нагороджені пам’ятними грамотами від Амура, та найголовніше – всі учасники отримали масу задоволення та позитивних емоцій.



Немає коментарів:

Дописати коментар