середу

Ми не байдужі!


16 лютого відбувся загальношкільний благодійний ярмарок домашньої випічки, спрямований на підтримку дітей Авдіївки. Учні та педагоги школи з тривогою спостерігають за тим, що відбувається на сході нашої держави. Спокійно на все це дивитися і стояти осторонь не можна. Тому школярі вирішили допомогти своїм одноліткам з зони АТО і зробити це у такий приємний і смачний спосіб.
Не зважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів. На ярмарок були виставлені тістечка, торти, печиво, рулети, млинці, ароматні і корисні компоти та фіто-чаї, – все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами.  


На один день фойє школи перетворилося на маленький ринок. Покупців-патріотів виявилося ще більше, ніж продавців-благодійників. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Охочих поласувати задля благодійності виявилося чимало, тож дитяча випічка розійшлася досить швидко.
 Кошти, виручені у ході акції добра, миру і доброчинності, мають стати часточкою того, що конче необхідно дітям, які здобувають освіту в нелегких умовах воєнного лихоліття.
21 лютого до школи завітала голова Волонтерської Групи «Оріхів – армії» Олена Олександрівна Мірошниченко і прийняла від учнів та педагогів естафету добра і надії – коробки з солодощами, шкільним канцелярським приладдям, книгами, іграшками, та, найголовніше, зі словами підтримки і побажаннями миру, що з легкої руки пані Олени попрямують в Авдіївку.


Немає коментарів:

Дописати коментар