пʼятницю

Дитинства яскравого мить


               У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Від усього серця вітаємо вас з теплим та прекрасним святом – 
Міжнародним днем захисту дітей!

            Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше натхнення. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щодня, щохвилини були радісними та щасливими. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинні стати одним з найголовніших наших обов’язків.
            Одвічна істина – «діти – наше майбутнє». Тому ми повинні зробити все можливе, щоб це майбутнє було квітучим, радісним та спокійним. То ж давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпимості, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді над нашими головами завжди буде мирне небо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний сміх прийдешніх поколінь.
            Зичимо вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул! 

Немає коментарів:

Дописати коментар